Lietotājs
Parole
goldingietis / .."Campari-red".....

.."Campari-red"..


Ledusskapī šovakar ir pietiekami daudz atdzesēta rūgtā sarkanā "Campari" un ledus, lai arī pats sevī uzturētu to konstanti nepieciešamo, ledaini rūgto sajūtu, bez kuras neiztikt, ja vēlies, lai tā kuce, kuru mēdz saukt arī par dzīvi, vismaz kaut epizodiski pakļautos paša iegribām. Patlaban vienīgais dominējošais princips ir "izmantot & pakļaut"; pie tam izmantot maksimāli, cik vien sevis paša sirdsapziņa atļauj. Bet to jau atkal var "aizliet" ar tiem pašiem ledainā "Campari" paliem. Un rezultātā - izmantot izmantojamo pēc pilnas programmas. Atvēzēt pātagu un gāzt kucei ar visu spēku. Japp, pārdomas raisās tādā lietainā vakarā. Faktiski mans pats mīļākais laiks; vēlos, lai lietus un smagie mākoņi uzkavētos cik vien iespējams ilgi. Jo tad bez mazākā nemiera varu netraucēti ieritināties gultā zem segas, paņemt blakus labu grāmatu un to pašu ledainā, sarkanā "Campari" glāzi, lai atkal dotos pretcīņā visas pasaules uzgāztajām "šaizēm", apzinoties, ka tas ir labākais, ko varu darīt. Ko protu darīt. Man patīk, ja līst.. Man patīk, ja ir apmācies.. Man patīk, ja ir stiprs vējš.. Es ciest nevaru sauli pēc lietus.. Man derdzas "baltās" Līgo naktis. Tā ir parodija. Naktij ir jābūt tumšai, jābūt tādai, kura atļauj paslēpties un pamanīt visu, pašam paliekot nepamanītam. Laikam tādēļ arī mans mīļākais laiks ir tieši pašas vasaras beigas - augusta pēdējās dienas. Tas ir laiks, kad naktis ir jau tumšas, tomēr vēl pietiekami siltas un zvaigžņu izrotātas.. Laiks, kad pilnmēness asinssarkans paceļas pāri koku galotnēm, bet mežos lidinās pūces un viss dzīvais pamirst, klusā bijībā aizturot elpu, sajūtot nenovēršamā rudens tuvošanos. Sajūta, ka "vēl jau nē, bet pavisam drīz gan".. Mirkļi pirms.. Atrašanās tuvu robežai. Mana vieta un liktenis šai pasaulē - atrasties gandrīz pavisam tuvu klāt, bet tomēr joprojām pēdējā nepārvaramā soļa atstatumā. Gaidot.
Publicēja: goldingietis
Datums: 20.08.2008. - 22:07:31
Lasīts (reizes): 1797
Komentāri: 2
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
goldingietis | 21.08.2008. - 20:51:49
Mjāā, es zinu, ka "Campari" ne visiem ir pieņemams. Arī ne lietus. Un arī ne vasaras beigas. Bet man ir pieņemami visi trīs un tādēļ - "Campari" lietainā vasaras nogales dienas vakarā. :)
Katram kas savs.. :)
dust-ancis | 21.08.2008. - 16:53:07
Hmmm! ja nesaprastu, ka raksti par sevi, tad padomātu, ka par mani! :) nu man gan būtu jāizņem alkohola piedeva un mans "mīļakais laiks" oktobra vidus/beigas :)
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.