Lietotājs
Parole
goldingietis / ..mans L-E-E-E-G-O-O!!.....

..mans L-E-E-E-G-O-O!!..


Sakiet ko vien vēlaties, bet es tomēr palieku pie uzskata, ka dzīve vispirms un pirmām kārtām veidojas tieši no sīkumiem. No izdzīvotajām sekundēm. Un tādēļ manos pienākumos ir gādāt, lai ikviena sekunde manas dzīves pamatā būtu pēc iespējas maksimāli efektīva, piepildīta un kvalitatīva. Tas ir tāpat kā atlasīt pašus labākos un krāsainākos Lego klucīšus iecerētajai būvei. Un nenoliegšu, ka no maniem klucīšiem visbiežāk top fantastiskākās lidostu būves un lidmašīnas.
Man patīk spēlēties, kaut arī skaitos jau pieaudzis; man patīk izmantot savas sekundes tā, kā man šķiet vislabāk un pareizāk; man patīk sajust visā augumā nebeidzamu, saldu nogurumu un padarīta darba apziņu - nu tā, kā pēc šī trakā svētdienas cēliena. Ja godīgi, tad pašreizējos apstākļos ikviena svētdienas vakara intensīvais trafiks un absolūtā neprognozējamība darbu padara par kaut ko sapiera misijai līdzīgu. Un tomēr tieši šajos brīžos es savācu tos labākos klucīšus savām būvēm. Jā, ir mirkļi, kad sasprindzinājums tik pamatīgi sadod pa nervu galiem un aktivizē ikvienu CNS sinapsi, ka šķiet - tavā priekšā ir vairs viena vienīga spēle, kuras noteikumus tev nākas pārzināt un kaut vai šī paša iemesla dēļ nedrīksti zaudēt. Lūzeri nevienam nav vajadzīgi. Un man patīk spēlēt; jo šis lidostas trafika svētdienas vakara "šahs" tomēr ir absolūti neatkārtojama lieta, kura dod stiprākajam "black balsam & cola" līdzīgu noreibumu un to īpašo saldo "pēc-sajūtu" nākamās dienas rītā. Kaut arī pēc tāda vakara bieži gribas likt galdā atlūgumu un sekojošajā pirmdienas rīta sapulcē balss paceļas augstos toņos.
Bet pie sīkumiem atgriežoties.. Sīkums ir it kā gluži nejauši pie kreisās rokas elkoņa "uzzīmējusies" glāze ledaina Mangaļūdens un dzērveņu sīrupa kombinācijas (paldies, L. ar ko apslacināt rīkles galu brīdī, kad balss atvadās pavisam; sīkums ir ikviena savā vietā novietota "šaha" figūra; sīkums ir ikviena nianse paša balsī kārtējā sakaru seansā, bīdot vietā arī tikpat kārtējo šaha figūru rēcoša "Boeing", "Airbus", "Fokker" vai vēl jebkurā citā paskatā. Bet tieši no šādiem sīkumiem es veidoju savu dzīvi. Un tur ietilpst arī pirmdienas rīti, kad dodos mājās tajā pašā laikā, kad lielais vairums citu tikai uzsāk darbu.. Tur ietilpst pat zvans uz mobilo no scenārija "Hello, this is KLM Operations in Amsterdam.." pašā saldākajā "post-24h" miega laikā.. Tur ietilpst da jebkas vai jebkurš, dodošs man sajūtu, ka tomēr esmu nepieciešams pēc formulas 24/7 - jo tā ir mana pašreizējā dzīves kombinācija, kuru esmu salicis no saviem Lego. Mani sīkumi! Mans L-e-e-e-g-o-o!! MANS!!!
Mana spēļmantiņa, kuru no laba prāta neatdošu nevienam citam.
Publicēja: goldingietis
Datums: 21.07.2008. - 21:52:58
Lasīts (reizes): 1827
Komentāri: 5
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (5)
goldingietis | 23.07.2008. - 15:22:20
Drusku biedējoši patiesībā. :) Jo zinu, ka nāks laiks un arī mani nobīdīs pie malas svaigāki spēki.. Bet pagaidām vēl nē. Tik drīz savu Lego neatdošu. Nē. Ar labu noteikti nē!
madzinsh | 23.07.2008. - 13:55:10
starpcitu pabiju savā augstskolā un aizstaigāju arī līdz uzņemšanai, aplūkot kā tad iet ... varu teikt, ka ar katru gadu arvien vairāk stājas studēt aviāciju ... ir jau 3 diena iestāšanās, bet visas budžeta vietas jau ciet un ir konkurs par tām, kaut gan vēl pavisam nesenā pagātnē bija grūtības aizpildīt tās vietas ... redz aug un mācās tavi jaunie konkurenti, kuriem tas Lego ir tikpat mīļš kā tev ...
wendiboy | 22.07.2008. - 10:00:40
A rīts tad kaut kā jāsāk bija... Visa dzīve uzreiz pārmainās pēc izlasītiem blogierakstiem... ;)
goldingietis | 22.07.2008. - 07:29:13
Parasti jau "ideālāko" pietaupa beigām.. ;)
wendiboy | 22.07.2008. - 06:55:09
Vnk ideāli... Es sāku rītu ar šo ierakstu, tas fantastiskais "pipariņš", kas tajā ir... Tas esi TU! :)
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.