Lietotājs
Parole
goldingietis / ..3. sapnis.....

..3. sapnis..


Man parasti nav raksturīgi būt haotiskam un impulsīvam. Tomēr Grieķijas sapnis, kurš iegūst aizvien noteiktāku veidolu, mani uz to izaicina. Piezīmes uz Makdonalda salvešu malām, aprauti ieraksti mobilajā asistentā, aizvien augošs grāmatzīmju skaits Interneta pārlūkā (Opera, ja kas:) - tas viss liecina, ka šoreiz pragmatismu saglabāt neizdosies. Esmu pieradis, ka pie rokas vienmēr ir "checklist", kurā soli pa solītim atzīmēju visu paveikto kādas idejas realizēšanā, tomēr šoreiz tādu sastādīt ir neiespējami! Korfu neiekļaujas nekādos rāmjos.. Nesanāk. Un kā gan var palikt mierīgs, ja iztēlē ausīs skan grieķu valodas melodiskums, ciprešu šalkas, tirkīza zilās jūras dunēšana piekrastes smiltīs, cikāžu čirpsti un pūču balsis olīvkoku birzīs?.. Kā gan to visu ielikt kaut kādos rāmjos?! Nu nekā.. Mirtiotissa, Angelokastro, Korakades, Kassiopi.. Ikviens Korfu ciematiņa nosaukums tā vien skan gandrīz kā neredzētas brīnumzemes nosaukums no "Tūkstots un vienas nakts pasakām", aicinot atkal saukt atmiņā universitātes laika grieķu valodas lekcijās apgūto. Atšķirība vien tā, ka tas viss patiešām eksistē. Un drīz kļūs par realitāti. :) Sapnis. Sapnis, kurš pamazām iegūst reālus apveidus, pat bez jebkādām čeklistēm. Izrādās, ka var arī tā!
Publicēja: goldingietis
Datums: 07.04.2008. - 23:16:05
Lasīts (reizes): 2027
Komentāri: 4
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
goldingietis | 08.04.2008. - 00:41:01
Ja vien pēc tam nepārcelšos uz dzīvi Korfu, tad noteikti. Un, ja vēl pēc tam arī būšu spējīgs ko sakarīgi uzrakstīt - tad apsolu. :)
rendija | 08.04.2008. - 00:02:00
eh-h-h, atpūties tā kārtīgi! Ceru arī uz kādu ceļojuma aprakstu! :)
goldingietis | 07.04.2008. - 23:58:39
Khmm, precīzi.. Arī es joprojām patiesībā tā jūtos! :D Dīvaini, vai ne? Ar vienu roku pamazām kravāt ceļa somu, kamēr pašam tā īsti nemaz ar’ vēl neticas..
rendija | 07.04.2008. - 23:19:00
va-a-ai.. man nudien tāda sjūta radās šo lasot kā skursteņslauķa bērnam pie konfekšu veikala skatloga Ziemassvētku rītā kāda no tām Andersena stila pasakām.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.