Lietotājs
Parole
goldingietis / ..gotchaa!.....

..gotchaa!..


1. aprīlis ir pietiekami laba diena, kurā uzsākt darbu pēc vasaras plāna. Jā gan, beidzot arī pats esmu ticis atpakaļ pierastajā "vienu-diennakti-strādā-pēc-tam-trīs-staigā" veida darba grafikā; tas par godu jaunajam sezonas lidojumu sarakstam, kurš kļuvis pietiekami intensīvs. TIK intensīvs, ka vairs nav īsti laika maiņas nodošanai nākamajiem kolēģiem! :)) OK, tas gan nedaudz nenopietni, bet sava daļa patiesības tajā visā ir - patiešām grūti atnākt vakara pusē un tad mēģināt tikt galā ar visu to, ko sastrādājusi dienas maiņa.. Un tikpat grūti pēc uzmanīgā plānošanas darbā pavadītas nakts rīta pusē atdot dienu nākamajiem kolēģiem, tā arī neredzot, cik tad īsti pareizi vai nepareizi pašam izdevies paredzēt kas nākamajās stundās varētu notikt uz šiem sirsniņai jau tik tuviem kļuvušajiem pārdesmit hektāriem Mārupes teritorijas. ;) Nu un tādēļ arī esam nonākuši pie vienošanās, ka ikvienam iespēja radīt pašam savu pasauli tiks dota uz 24 stundām. Un tātad - 1. aprīlis ir ļoti piemērota diena, lai sāktu ko jaunu. Ar nedaudz mazāk nopietnības, nekā parasti! :D Nē, tas protams nenozīmē, ka būtu valdījis pilnīgs balagāns (c'mon, jāstrādā arī ir!), bet tomēr visam tāds nebēdnīgi jautrs un saulains pavasara pieskāriens. Tikai pagrūti, ja nākas izsludināt reisa atcelšanu, katru reizi tam dodot arī vēl papildus informāciju, ka "tas patiešām ir nopietni un nav aprīļa joks"! :D Tāpat šķiet, ka arī gaisā visiem aprīlis galvā - nu kaut vai izejot uz sakariem ar pilotiem tajās pašās standarta aviācijas frāzēs dzirkstī jau pietiekami daudz pavasara saules, ja salīdzina ar ziemas nosvērtību un nesteidzību. Starp citu - tomēr atzīstos, ka tiku pieķerts.. ;) Sakaru seansā ar Ryanair Londonas reisa kapteini nobeigumā nepiefiksēju, ka pieejamo lidostas servisu pieprasījumā īsti nopietni no viņa puses nebija domāts jautājums: "Is it possible to arrange de-icing and some beer while on the ground?".. Labākajās RIX dispečerdienesta tradīcijās jau automātiski sāku sniegt visu informāciju par lidostas "de-icing" servisu un "crew shop", kad austiņās par atbildi draisks: "Gotcha!!" Un seko raksturīgi britiski korekta atvainošanās. :D Nu ko - nevar taču visu laiku arī tik nopietni.. Jo tā var kļūt par pārāk lielu sausiņu! ;)
Publicēja: goldingietis
Datums: 02.04.2008. - 23:21:01
Lasīts (reizes): 1939
Komentāri: 4
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
goldingietis | 04.04.2008. - 14:39:05
19-jā es nestrādāju, jo pats jau būšu aizlidojis, tā kā arī Tu vari lidot pavisam droši. :)
krs50 | 04.04.2008. - 05:44:36
Jēziņ! 19. aprīlī grasos 7.00 lidot uz Prāgu... Pēc visa te lasītā rādās, ka labāk nelidot, it seviši tik agri, kad neviens vēl nav pamodies, jo aizlidot sveikam u veselam nav nekdu cerību... :-) Profesionāļi - neatklājiet savu proefsiju vājās puses!
goldingietis | 04.04.2008. - 00:54:17
Jā gan.. Atledošanas pieprasījums +12 grādu temperatūrā! :D Bet pats vainīgs, ka tiku pieķerts - vajadzēja apjaust, ka tomēr jau pavasaris. ;)
rendija | 03.04.2008. - 19:34:28
:)), tas gan tāds jauks jociņš...
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.