Lietotājs
Parole
goldingietis / ..1. sapnis.....

..1. sapnis..


Lietaini miegainā vakarā ieritinoties kopā ar grāmatu siltā gultā nav pārsteigums, ja domas aizklīst tālu, tālu projām no ikdienas pelēcīguma. Kurš šoreiz? Viens no maniem mīļākajiem autoriem - Džeralds Darels.. Un man rādās, ka, pateicoties viņam, esmu iemīlējis Grieķiju vēl vairāk, ja vien tas ir iespējams. Lapojot grāmatas lappuses vienu pēc otras tā vien šķiet, ka arī ar maniem matiem rotaļājas dienvidu vējš, augumu silda pusdienas laika saule un dzirdi glāsta cikāžu vienmērīgi trīsuļojošās dziesmas saules svelmē.. Bet vēlāk, kad medaini zeltainais Grieķijas nakts pilnmēness sāks rotaļāties ar slaido, samtaini piesātinātajā dienvidu krēslā noslēpumaini šalcošo līgano ciprešu ēnām, tad arī es beidzot mierīgi atsēdīšos tumstošās jūras krastā, lai vienkārši klusētu un saplūstu vienā veselumā ar nakti. Korfu.. Mana izvēlētā paradīze.. Vieta uz zemes, kuru patiešām vēlos iepazīt, pirms šķiros no šejienes.. Un, ja reiz domas par drīz draudošo atvaļinājumu mani pildīja ar šausmām, tad tagad beidzot zinu, ko iesākt ar savām piespiedu kārtā piešķirtajām divām brīvajām nedēļām. ;) Atliek vien sagaidīt airBaltic vasaras sezonas lidojumu saraksta sākumu, kad atkal būs iespējams no Rīgas ar nodrošināto ID atlaidi tiešā ceļā nonākt līdz Atēnām.. Un tad jau tālāk līdz Korfu tikpat kā ar roku sasniegt!
Publicēja: goldingietis
Datums: 14.03.2008. - 02:43:39
Lasīts (reizes): 2012
Komentāri: 2
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
goldingietis | 16.03.2008. - 16:21:55
Pieprasot 80 procentu ID atlaidi uz sava vārda, airBaltic dod iespēju to izmantot arī vēl vienam manis izvēlētam cilvēkam. :) Un gada laikā šādu piedāvājumu divatā iespējams izmantot 3x - jebkurā airBaltic apkalpotajā virzienā. Tā kā.. ;)
kristelskru | 16.03.2008. - 12:42:53
Labprāt tev pievienotos !
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.