Lietotājs
Parole
goldingietis / ..aut - aut (2).....

..aut - aut (2)..


Nedaudz aromāta no Toskānas augļu eļļas svecītes.. Nedaudz garšas no intensīvi piesātināta un saldi sulīga sarkanvīna.. Un nedaudz trance mūzikas fonam. Tagad vakars ir kaut cik atsists atpakaļ tādā formā, kādā to esmu vēlējies. Ja nu kāds pamanīja, tad vienīgās maņas, kuras palikušas neapmierinātas - ir tauste un redze. Žēl, bet bez otra cilvēka blakus to arī pilnībā nav iespējams izdarīt. Protams, kamēr vien nesaprātojas sākt apmīļot sevi pats. ;) Bet patiesībā.. Patiesībā arī arvien biežāk aizdomājos, cik gan tālu un cik lielā mērā esmu sevī izkultivējis narcismu un autoerotismu, kuru pazīmes arvien biežāk ievēroju sevī. Vēlēšanās patikt sev pašam reizēm dominē pāri visam citam. Vēlme, lai attēls spogulī par 100 procentiem atbilstu tam, kurš ir manā galvā - ir jāīsteno, nepielaižot ne mazākās atkāpes. Kas gan tas ir?! Pārlieka iemīlēšanās sevī vai arī egoisms un patmīlība, spītīga Auna vēlme kaut ko un kaut kā pierādīt apkārtējai pasaulei; vienatnes izauklēta spīta iedoma apliecināt, ka tomēr varu būt pats labākais.. Kam gan? Kuram gan?.. Vai arī līdz maniakālam līmenim sakāpināts perfekcionisms, kurš liek justies briesmīgi par ikvienu vēja nevainīgu rotaļu matos.. Kas?! Stundas, kuras ziedoju sev, lai pēc tam tikai uz pārdesmit minūtēm parādītos sabiedrībā.. Ikrīta rituāls spoguļa priekšā un maniakālie tēriņi sava ādas stāvokļa labā.. Katra vakara stunda sevis sakopšanai pirms miega, jo, lūk, neesmu spējīgs ieritināties zem segas, kamēr nejūtos tīrs un smaržīgs un neesmu mierā ar sevi.. Reizēm arī pašam tas šķiet nogurdinoši, bet apstāties nevaru. Varbūt - pat negribu. Tomēr jautājums paliek - kura no manas būtības pusītēm ir stiprāka; tā, kura hedoniski grib gūt baudu tikai sev vien.. Vai tomēr tā, kura vēlas to dāvāt arī citiem..
Publicēja: goldingietis
Datums: 12.03.2008. - 00:25:26
Lasīts (reizes): 1860
Komentāri: 1
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
krs50 | 12.03.2008. - 21:36:38
Mjā, te ir ko padomāt. Tendence uz narcisismu un egoismu skaidri redzama, arī pēc iepriekšējiem gabaliņiem. Tomēr uz vecumu dažas tendences vai nu pastiprinās, vai samazinās... :-) Egoisms, vismaz man, pieaug. Aprakstīšanas talants Goldingietim nav noliedzams.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.