Lietotājs
Parole
goldingietis / ..home-coming.....

..home-coming..


Kā gan to nosaukt vislabāk? Atgriešanās?.. Pārāk patētiski un pārāk banāli; divas lietas, no kurām vienmēr esmu centies izvairīties, jo tās degradē personību ātrāk, nekā lēts alkohols un vēzis aknu šūnas - pat abi kopā ņemti. Labāk laikam būs sacīt, ka vienkārši atjaunoju mazliet piemirstu tradīciju, atkal atdzīvinot vienu no sava rituāla elementiem. Jo nekas nedod tādu stabilitātes un drošības sajūtu, kā sen pārbaudītas, uzticamas un par labām atzītas lietas, pie kurām VAR atgriezties. Un drošības sajūta - tas ir tas, kas man pašlaik visvairāk nepieciešams. Viens no to veidojošajiem elementiem - mana sudrabotā spalva pirkstos, ar kuras palīdzību savaldu dēmonus savā prātā. Es zinu, ka tas palīdz. Var palīdzēt. :) Tāpat kā lielajam spāņu māksliniekam Frančesko Goijam. Nesen gadījās pabūt divvientulībā ar izcilas kvalitātes Spānijas mākslas vēstures albumu. Un es to nenožēloju.. No pirmā acu skatiena grotesko un pat vājprāta iespaidu radošo Frančo Goijas darbu reprodukcijas liek saprast, ka neesmu vienīgais. Viņš savus dēmonus iepazina un savaldīja, liekot tiem nonākt uz audekla. Es to pašu daru ar spalvu uz papīra. Man tas ir jādara, lai saglabātu savu saprātu tīru.. Un neļautu krist man pašam savās acīs. "No one wants you when you lose".. (Lesiém "Roma"). Ak jā, un vēl.. Kādēļ melnais vienmēr uzveic balto? Kaut vai Pina Colada un Melnā Balzama kokteilis - kā likums, vienmēr Melnais Balzams nostāsies virspusē, kamēr vien to kārtīgi nesajauks. :/
Publicēja: goldingietis
Datums: 01.02.2008. - 12:00:57
Lasīts (reizes): 1924
Komentāri: 4
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
goldingietis | 02.02.2008. - 23:57:42
Mhmmm.. Patīkami sakarīgs filosofiski - fizikāls parādības skaidrojums. Paldies! Man patīk šī atbilde uz manu jautājumu. :)
kuhtene | 02.02.2008. - 10:20:36
elns un balts ir nekrāsas. balts - visas krāsas kopā. melns - krāsu nav vispār (tiek absorbēti visu krāsu starojumi; fizika). un kā krāsu esamība varētu būt spēcīgāka par krāsu neesamību. melnajam ir jābūt stiprākam, jo neesamība ir stiprāka par esamību. esamība ir pārejoša, bet neesamība mūžīga.
goldingietis | 01.02.2008. - 18:11:49
Paldies! :) Tā gan ir, ka reizēm dzīvē notiek interesantas sagadīšanās. Arī pašam nedaudz nācās pasmaidīt, kad ievēroju, ka savu ierakstu esmu pamanījies "iebliezt" gandrīz precīzi "pa nullēm".
krs50 | 01.02.2008. - 17:21:59
Apsveicu ar atgriešanos tieši pusdienlaikā! Turklāt sekunžu skaits atbilst manam vecumam... Ir gan joki! Prieks, ka būs atkal kas sakarīgs, ko palasīt.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.