Lietotājs
Parole
blue / Gribi iepazīt sevi? - iepazīsties ar Jaunavu ;)...

Gribi iepazīt sevi? - iepazīsties ar Jaunavu ;)


Pedantiskā Jaunava [24.08 - 23.09]
Jaunavām nepieciešama kritikas brīvība!

Parasti piemīt ziloņa valdzinājums, bet prāts - truša. Sīkumains, skops, īgns, piekasīgs. Jaunavas pedantisms padara vīnu neizturamu gan darba, gan mājās. Ar nemitīgu piekasīšanos spēj izjaukt jebkuru pasākumu, un ikvienu novest līdz baltkvēlei. Nekad neimprovizē; tā vietā izstrādā sīkus un garlaicīgus darbības plānus priekš sevis un saviem tuvākajiem, neskatoties uz viņu protestiem. Visā viņu vada tikai auksts aprēķins; viss, ko dara, ir grūts, solīds, un garlaicīgs. Turklāt, ir lielisks intrigants, un, ja viņai parādās ienaidnieki, nenomierināsies, kamēr tos neiznicinās desmitajā paaudze.

Pārējās zīmes šeit:
http://docs.google.com/Doc?id=dg8gg9sc_4gz83smg7

---

Jaunava - vīrietis

Daži Jaunavas nedzer, uzskatot, ka tas ir kaitīgi aknām. Ļoti mīl strādāt, kaut gan ne tikai nesaskata darba mērķi, bet ari visas dzīves mērķi ne. Pamācīt mīlošie Jaunavas parasti neizrāda savas emocijas, ari tad, ja viņiem tādas ir. Tikumības problēmas netraucē viņiem uzskatīt, ka viņiem piemīt humora izjuta.
Tādēļ Jaunavas mīl stāstīt visādas pasaciņas no savas dzīves, kurām paši pēc tam notic. Dzēruma apraudāsies un izstāstīs Jums par savu pirmo mīlestību, kura, dabiski, bijusi visstiprākā, īstāka un noteikti nelaimīga. Laime, ka parasti Jaunavas neklust par lieliem priekšniekiem, jo galva tiem darbojas kases aparāts un strādāt viņi mīl līdz spēku izsīkumam. Sievietes, esiet uzmanīgas: daiļrunīgie Jaunavas zina, Kad un Kas Jums jāpasaka, taču nesadomājieties, tā ir tikai galantuma izpausme pret visu sieviešu dzimumu kopuma. Pie vārdiem parasti viss ari apstājas. Pēc pieredzējušu sieviešu vārdiem, dažreiz Jaunavu vidū sastopami tehniski mīļākie un romantikas seksā ar viņiem nebūs mazāk ka masturbējot.

Un vel Jaunavas mīl izlikties par vienkārši draugiem, ja kaut kas nav sanācis.


Jaunava - sieviete

Spītīgo un pašpārliecināto Jaunavu vidū daudz neprecētu dāmu, jo viņam grūti piemeklēt cilvēku, kas atbilstu viņu augstajiem standartiem. Viņu mīļākā atbilde – iebildums.

Maniakāla tieksme pēc tīrības izdaiļo pastāvīgo gatavību Jūs nokritizēt Jūsu paša labad. Tomēr Jaunavas spēj zem sava jumta uzņemt liekēžus un neveiksminiekus, ar kādiem neviena godīga Dvīne pat pie galda nesestos. (Pastāvīgs kritikas objekts pie sāniem?) Fantāzijas seksā Jaunavām atradīsies labi ja priekš trīs ar pusi pozām,
kaut gan pierunāt viņas var praktiski uz visu, šajā plāksnē viņām, par laimi, kompleksu nav…

Iepazīstieties ar Jaunavu kaut vai tāpēc, lai iepazītu sevi no malas. ;)

Pārējās zīmes šeit:
http://docs.google.com/Doc?id=dg8gg9sc_3g2rvmb7m

Publicēja: blue
Datums: 18.01.2008. - 04:46:34
Lasīts (reizes): 2280
Komentāri: 3
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
rihards738 | 16.02.2014. - 18:43:31
Nav jau nemaz tik traki.. viss ir štokos un viss arī notiek.. Man patīk un arī ir labi... Galvenais, ir tas, ja tu esi labs cilvēks, tad veidojas jauka saskaņa.. un ir ļoti laba saticība.. Man jaunavas ļoti patīk ar viniem ir visss oki doki!!! pats par sevi saprotams, ka visā un visur, kārtībai ir jābūt...
blue | 31.01.2008. - 16:45:49
Kādēļ cilvēkiem vienmēr šķiet, ka viņi ir pasaules nabas? Pasaule vienās nabās.. :))
gebels | 28.01.2008. - 20:26:14
muļķības !!!!
es jau nu NOTEIKTI LABāK ZINU !!!!
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.