Lietotājs
Parole
blue / Eksperimenti ar zālēm pret homoseksuālismu *...

Eksperimenti ar zālēm pret homoseksuālismu *


Zinātnieki veic eksperimentus, kas ir saistīti ar izmaiņām „homoseksuālu” aitu seksualitātē. Šo eksperimentu kritiķi ir nobažījušies, ka šis pētījums var novest pie homoseksuālu ieradumu vardarbīgām izmaiņām cilvēkiem.

Metode, kuru izstrādā amerikāņu zinātnieki, regulē hormonālo balansu homoseksuālu aitu smadzenēs tādējādi, ka tās sāk pāroties ar mātītēm.

Tas paver ceļu ārstēšanas metožu attīstībai, ar kuru palīdzību var samazināt vai novērst iespēju, ka pēcnācējiem būs homoseksuālas novirzes. Turklāt procedūra ir pavisam vienkārša, preparātu varēs dot grūtniecēm plākstera veidā.

Pētījums izraisīja homoseksuālistu tiesību aizsardzības aktīvistu protestu. Martina Navratilova slavenā tenisiste aicina pārtraukt projektu.

Tenisiste aizsargā aitu tiesības uz homoseksuālismu. „Kā var būt, ka pasaules vadošā universitāte briesmīgi ienīst gejus un veic tādus nežēlīgus eksperimentus”, paziņoja viņa, piebilstot, ka geji un lesbietes ir dziļi aizskarti ar eksperimentu sociālo nozīmi.

Bet pētnieki apgalvo, ka to darbs rod skaidrojumu jautājumam, kas nosaka seksuālo orientāciju. Zinātnieki uzstāj, ka to pētījums nav vērsts uz homoseksuālisma ārstēšanu.

Sākotnēji, projekts, kuru finansē valsts, tika vērsts uz ragu lopu ražīguma paaugstināšanu.

* mignews.com / pro5.lv (23.05.2007)

Vēl par šo tēmu:
http://apollo.lv/portal/life/articles/101267/

---
Publiskais spogulis augstāk lasāmajam tekstam šeit:
http://docs.google.com/Doc?id=dg8gg9sc_1hfgw8cdd
Publicēja: blue
Datums: 17.01.2008. - 00:43:38
Lasīts (reizes): 2241
Komentāri: 1
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
rendija | 17.01.2008. - 22:21:53
mūsu valstī pat garīgi slimu cilvēku nav iespējams ārstēt pret viņa paša gribu. Izņemot dažus akūtus gadījumus. Pat tad, ja homoseksualitāte kā tāda būtu atzīta par slimību un atklātos, ka ir ārstējama, ārstēšanas process nevar iegūt obligātu vai piespiedu raksturu.
Tādēļ, lai jau pēta!
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.