Lietotājs
Parole
goldingietis / ..basta - pāris negatīvu txt (izlādei).....

..basta - pāris negatīvu txt (izlādei)..


Sestdienas vakars, kurš tiek aizvadīts ar domām par agro celšanos nākamajā rītā un jau ierasto gaitu uz darbu. Sestdienas vakars.. Iz(k)laides un brīvestības laiks. Ne man. Un atkal esmu nāvīgi sliktā un indīgā noskaņojumā. Pie tam visam komplektā arī pārāk spēcīgs sajūtu kokteilis no konstantas vienatnes, sveloša naida, neatbildētas mīlestības un nepamatotas greizsirdības. Un pieskaitīšu klāt arī jau to pašu saīgumu par rītdienas darba dienu; minētais fakts attur arī no idejas par intensīvu vīna baudīšanu šovakar, lai kaut cik savāktu savas emocijas. No vienas puses tad varbūt arī labi, ka esmu viens, jo nenāksies ar slikto noskaņojumu traumēt līdzcilvēkus. Kaut gan, pie velna, kāda man daļa gar to, traumēju citus vai nē? Ja pasaule pamanās sagādāt sliktu garastāvokli man, tad lai arī to pašu saņem atpakaļ! Un saņems.. Kaut vai rītdien, tajā 15 stundu darba dienā, kuru atkal aizvadīšu savu pienākumu izpildē. Jā, tas dos man iespēju kaut daļēji atbrīvoties no sliktā noskaņojuma un uzkrātajām negatīvajām emocijām. Rītdienas darba stilu, šķiet, raksturos totāla piekasība un kontrole pār visu un visiem. Pie tam man būs arī īstais noskaņojums tam, lai sekmīgi strādātu duetā ar savas rītdienas maiņas kolēģi. Pietiekami viegli aizkaitināmu un kašķīgu. Kā jau "grūtajās dienās". Un arī kā pietiekami ilgi "nedabūjušu". Bet - who cares. Arī man ir tiesības reiz būt sliktā noskaņojumā. Un pēc tam, kad piecelšos no sava posteņa, tad sajutīšu to, kas man tik ļoti nepieciešams tik nelāga noskaņojuma aizmiršanai - pilnīgu pārgurumu un domu apātiju, kura vainagojas tikai ar vienu vēlmi pēc ātrākas tikšanas līdz gultai, kaut arī pat tajā neviens negaida. Nu tā. Laikam būšu kaut nedaudz izlādējies. Un varbūt tomēr rīt tik traki nebūs. Bet pašlaik, ja kaut kas netīk manā attieksmē, tad manis pēc - kaut nošaujieties. Basta.
Publicēja: goldingietis
Datums: 29.07.2007. - 00:21:55
Lasīts (reizes): 1806
Komentāri: 3
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
goldingietis | 30.07.2007. - 20:26:34
..man nav jābaidās, ka tas varētu nākt atpakaļ, jo tā JAU notiek pietiekami ilgi. Tādēļ tomēr VARU atļauties, jo a) tas vēl vairāk nepasliktinās nedz pašreizējo, nedz arī nākotnes situāciju un b) tas dod iespēju sajusties labāk.
Un jā, izrakstīc niknumz arī ir mazāks niknums.
krs50 | 30.07.2007. - 14:09:17
Izrakstīts niknums pāriet. Cerams, arī šis jau pārgājis. Un nost nešausimies - pašiem tā ir gadījies. Bet izgāzt savu niknumu uz citiem nav labs veidss, tas var nākt atpakaļ. Jaunībā jau grūti savaldīties un neuztraukties par lietām, kuras nevar grozīt. Kā rādās, arī neviens aeroplāns nav nokritis. Tad jau viss O.K.
xvendettax | 29.07.2007. - 14:02:13
psc.punkts.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.