Lietotājs
Parole
goldingietis / ..primus inter pares.....

..primus inter pares..


Patstāvība un neatkarība tomēr ir nāvīgi jaukas lietas. Pie tāda secinājuma esmu nonācis šobrīd, kad laiski zvilnu gultā un cenšos apvienot divus netikumus vienlaikus - našķējoties ar savu mīļāko vīnu un cenšoties iemanīties elegantu dūmu gredzenu veidošanā ar ūdenspīpes starpniecību.. Un tas viss notiek NU JAU manis paša četrās sienās! Jā, nevarētu sacīt, ka šobrīd būtu īpašs iemesls sūdzēties par dzīvi. :) Es tomēr jūtos sasodīti labi, jo veiksmīgi un salīdzinoši neilgā laikā esmu pamanījies izmanevrēt cauri kārtējām retajām, bet tomēr pamatīgajām turbulencēm, kuras dzīve šad un tad mēdz piespēlēt mana lidojuma laikā. :) Un jāatzīst, ka nesenā pagātne ir bijusi notikumiem bagāta - jauns darbs, jauns dzīvoklis, jauni pienākumi.. Un arī pats vēl jauns - laikam. ;P ..pirksti laiski kaitējas ar ūdenspīpes iemuti, mēli saldina vīns, dzirdi glāsta tantriskā mūzika no jaunās HIFI skaņu aparatūras (tā gan, atļāvos "uz sālsmaizi" nenožmiegties un palutināt sevi:).. Un iekšā sasodīti laba gandarījuma sajūta, ka par visu, kas man ir un ko esmu sasniedzis - par to visu varu pateikties tikai un vienīgi sev pašam. Kā jau minēju - tad patstāvības apziņa ir ellīgi laba lieta. Un patiesībā man dziļi vienalga, kā tas šķiet citiem no malas; jo es priecājos par dzīvi SAVĀ veidā; izbaudu ik mirkli pēc SAVAS gaumes; dzīvoju pasaulē, kuru esmu PATS radījis.. Kura pieder TIKAI MAN. Tā, lūk, izrādās, ka arī egocentrisms ir pilnīgi nepieciešams elements, lai cilvēks justos apmierināts. Un par tā trūkumu es nekad neesmu varējis sūdzēties. Kā jau Auns.. Un vēl pie tam arī kā "uzpūtīgais un snobiskais maita goldingietis" (tiešs citējums no kāda man veltīta raksturojuma). Bet - pie kājas tas viss. Nekad un nemūžam visiem mīļš nebūšu; es vienkārši esmu tāds, kādu mani šajā pasaulē nodzīvotais laiks, iegūtā pieredze un sastaptie cilvēki ir izveidojuši; pie tam vēl arī pasaule ir bijusi un būs pārpilna skauģu un neveiksminieku, kuri gatavi apriet ikvienu. Bet lai.. Lai jau suņi rej.. Mana karavāna tikmēr dosies tālāk; un tikai tajā virzienā, kuru noteikšu ES PATS! :D Pie tam tikko atcerējos vēl vienu svarīgu dzīves jēdzienu - "pašpietiekamība"..
Publicēja: goldingietis
Datums: 19.06.2007. - 23:48:33
Lasīts (reizes): 2048
Komentāri: 4
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
goldingietis | 28.06.2007. - 22:29:17
Nu principā.. Es uzskatu, ka cieņa sākas jau vispirms ar cieņu pašam pret sevi. Jo tad, ja neciena sevi pats, tad kā gan vēl var prasīt cieņu no citiem?! Un neapstrīdams fakts arī tas, ka viens no cieņas stūrakmeņiem ir PATSTĀVĪBA. ;)
basundhara | 25.06.2007. - 23:07:36
Nu es vienkarsi dazreiz juutos taapat.
goldingietis | 22.06.2007. - 00:37:14
Gluži Tavas domas par to "uzpūtīgo un snobisko"? ;P :D Jā, tādā gadījumā tās patiešām saskan ar vienu daļiņu no manis paša būtības. :)
basundhara | 21.06.2007. - 23:43:08
Gluži manas domas !!!!!
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.